Er is schuldhulpverlening voor bedrijven in Hengelo

Bedrijven in Hengelo hoeven niet langer te zoeken naar schuldhulpverlening. Oxyz is een organisatie dat er voor ieder bedrijf is. Ze helpen bij het verwerken van de schulden. Maar ondersteunen ook wanneer je zelf geen licht aan de horizon meer ziet. Soms lopen de schulden binnen een bedrijf zo erg op dat de ondernemer niet meer weet wat hij er mee aan moet, en dat hij moet zoeken naar een nieuwe drijfveer om te blijven werken. Ook voor dit soort gevallen helpt Oxyz om weer op de been te komen. Zij helpen jou om je kwaliteiten weer in te zetten voor het bedrijf en ondertussen doen zij waar zij goed in zijn: het verlaten van de schulden en kijken naar een positieve en schuldvrije toekomst. 

Bloeiende bedrijven in Hengelo door schuldhulpverlening


Wanneer het niet goed gaat met je bedrijf, werk je wel door maar met tegenzin en angsten voor wanneer de deurwaarder (weer) voor de deur staat. Als je bedrijf niet in de schulden zit, ga je met positieve energie aan de slag en hoef je geen angsten te hebben. Hierdoor kunnen jij en jouw bedrijf weer gaan bloeien. Oxyz werkt aan de omzetstijging, waarbij de schulden worden afgelost. Door een blik op een positieve toekomst te werpen, komt langzaamaan de zin om te werken weer terug. De slapeloze nachten zullen langzaamaan verdwijnen waardoor ook de angsten en zorgen zullen worden verminderd.
Doordat er persoonlijke ondersteuning wordt geboden, krijg je hulp en zorg op maat. Met als resultaat een bloeiend bedrijf zonder schulden.